Ohjekeskus

Ohjekeskus

Ohjeet, oppaat & usein kysytyt kysymykset

Aja minne vain haluat, avaa kattotelttasi ja olet valmis nauttimaan illasta.

Vaivatonta lisävarusteiden asentamista!

Teltan asennus

Kuinka asentaa kattoteltta, mitä tehdä, kun teltta saapuu kotiisi ja miten se asennetaan turvallisesti. Lue asennusoppaamme ennen kuin yrität asentaa kolocamp -kattotelttasi.

Kondensaatio-opas

Kondenssivettä voi kerääntyä kattoteltan seinille useista syistä: hengitys ilman kosteus nukkuessasi, märät varusteet tai vaatteet teltan sisällä tai luonnollinen kosteus ilmassa. Lue oppaamme, jolla minimoit kondensoitumisen kattoteltan sisällä.

Kolocampin varastoiminen

Suosittelemme aina, että säilytät Kolocamp telttasi vähintään 10 cm: n etäisyydellä maasta, jotta kosteus ei pääse telttaasi eikä aiheuta hometta tai muita mahdollisia vaurioita.

On tärkeää löytää turvallinen ja kätevä paikka kattoteltan säilyttämiseen, jotta voit nauttia teltastasi monien vuosien ajan-ilman, että se vie koko autotallin tilan.

Toimitus

Opi, miten toimitusprosessimme toimii, kuinka voit vastaanottaa Kolocamp -toimituksen sekä tärkeät vaiheet, joita sinun on noudatettava ennen kuin allekirjoitat toimituksen.

Usein kysytyt kysymykset

TOP

SHOPPING BAG 0

Login

Create an account

Henkilötietojasi käytetään kokemuksesi tukemiseen koko tällä verkkosivustolla, tilisi käyttöoikeuksien hallintaan ja muihin tarkoituksiimme, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

× Apua?