Right of Withdrawal

Peruuttamisoikeus

Yksityisellä kuluttajalla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla s-postilla osoitteeseen [email protected].

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Rahtilähetysten palauttaminen on maksullista.

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset, rahtilähetysten palauttaminen on maksullista. (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme ja tuotteen palauduttua varastoomme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Kolocamp.com tilattuun tuotteeseen saa tutustua avaamalla pakkauksen sekä tarkastamalla sen ominaisuudet ja toimivuuden.

Asiakaspalautukset tulee tehdä Kaukokiidon kautta, muista toimitustavoista on sovittava erikseen. HUOM. Emme vastaanota likaisia tai rikkinäisiä tuotteita, emmekä lunasta jälkivaatimuksena tai lähimpään kaukokiidon noutopisteeseen palautuvia tuotteita.

Pakkaa tuote hyvin lähetystä varten, jotta se ei vaurioidu matkalla.

Liitä mukaan kuitti (tai kopio) ja paperi, johon kirjoitat yhteystietosi mahdollisia lisätietoja varten sekä tilinumerosi ostohinnan palautusta varten.

Toimita tuote osoitteeseen Kolocamp Kuusvedentie 228, 41370 Laukaa.

TOP

SHOPPING BAG 0

Login

Create an account

Henkilötietojasi käytetään kokemuksesi tukemiseen koko tällä verkkosivustolla, tilisi käyttöoikeuksien hallintaan ja muihin tarkoituksiimme, jotka on kuvattu Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

× Apua?